Mentoring

Wie heeft baat bij mijn mentor-traject?

Wie wel

Iedere professional die voor een optimale uitvoering van zijn werk op zoek is naar een sparringpartner. Het is belangrijk dat de deelnemer bereid is om te leren en zichzelf en zijn manier van doen in vraag te stellen om zo te komen tot zijn best practices.

Voornamelijk executives, managers, vrije beroepers, KMO-bedrijfsleiders en uiteraard ook coaches vormen de belangrijkste doelgroep. 

Wie niet

Iedereen die op zoek is naar een opleiding die snelle tips en tricks mee geeft. Iedereen die niet gelooft in zijn eigen kunnen en groeipotentieel. 

Wat betekent mentoring?

Mentoring houdt het midden tussen coaching, adviseren en opleiding. Naast het stellen van coachende vragen, geeft de mentor ook input. Er wordt met betrekking tot de topics die de deelnemer inbrengt, reëel van gedachten gewisseld. Een mentor kan dus ook gezien worden als een extern klankbord die bereid is om ook zijn ietwat technischere expertise in de weegschaal te werpen. 

Topics die zeer regelmatig aan bod komen zijn: persoonlijke carrièreplanning, ondersteuning bij strategische beslissingen, optimaliseren van  leiderschapsstijlen, verfijnen van de algehele communicatieve vaardigheden…

In essentie is een mentor een voluit aanwezige sparringpartner in deze hectische wereld.

Waar vindt het plaats?

Op het kantoor van de coach of in de werkomgeving van de deelnemer.

Mechelsesteenweg 138
2640 Mortsel

Toon route

Sylvain Dupuisstraat 22/4
8300 Knokke

Toon route

Hoe gaan we te werk?

Een mentor-traject wordt opgebouwd zoals een coachingstraject: een kennismakingsgesprek, het afgesproken
traject en een evaluatiemoment. Andere intensievere en langdurige trajecten kunnen altijd onderling afgesproken worden na een opwarm traject.

We leven in een wereld vol drukke agenda’s en volgestouwde planningen. Het voordeel is dat we tijdens het traject op zoek gaan naar de formule die het beste past voor ons allebei.

Meer informatie over mentoring?

NL